8 december 2023

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN ÄNDRAR SIG IGEN

”För personer i åldern 18–49 år finns ingen rekommendation om påfyllnadsdos. Rekommendation om tre doser grundvaccination upphör också från och med 1 mars 2023.”

Visst kan det vara bra att ändra sig ibland, men att nästan konstant ändra sig och bara efter vissa studier, känns inte särskilt vetenskapligt och beprövat. Desto fler gånger Folkhälsomyndigheten ändrar sig om injektionerna, desto tydligare blir det att det aldrig har handlat om något annat än ett medicinskt experiment gjort på den svenska befolkningen.

Att som Folkhälsomyndigheten hävda, ”Ny kunskap gör att Folkhälsomyndigheten fortlöpande ändrar sina rekommendationer om vaccination mot covid-19”, duger således inte. Särskilt inte med tanke på att de mig veterligen, haft fel varje gång.

De experimentella preparaten minskade aldrig smittspridning.

De injicerade blev fortfarande smittade och hamnade i större utsträckning på sjukhus.

Preparaten har dessutom medfört ett historiskt rekord i antal biverkningsrapporter, 104 832 stycken fram till februari.

Trots att det varje månad i Sverige skrivs ut tio miljoner recept på läkemedel, understiger de sammanlagda biverkningarna för dessa under de senaste 15 åren fortfarande de från de så kallade ”säkra” och ”effektiva” injektionerna mot covid-19. För tydlighets skull, för 15-årsperioden ingår även samtliga biverkningsrapporter för alla receptfria läkemedel, andra substanser och vacciner med mera, förutom de mot covid-19.

Källa:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/vaccination-mot-covid-19/om-vaccinerna-mot-covid-19/nya-rekommendationer-for-vaccination-mot-covid-19/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.