3 oktober 2023

LOGISKT FÖRMÅGA EJ KRAV FÖR WORLD ECONOMIC FORUM

Att WEF inte styr världen med logik och kloka överväganden för jordens befolknings bästa blir mer och mer tydligt. 

Annars hade de knappast verkat för massinvandring orsakad av främst västs alla krig, Agenda 2030, globala medicinska experiment, den påhittade klimakteriekrisen eller det allra senaste, att få igång ett Europeiskt storkrig.

Eller finns det någon som tycker att enbart det ovan nämnda har gjort det tryggare och bättre för Europas befolkning?

– Låg inflation?

– Billig el?

– Inta alls miljoner som skadats av preparaten?

– Låga räntor?

– Livsmedel fria från gifter?  

– Billig diesel och bensin?

Hursomhelst, Tysklands utrikesminister Annalena Baerbock, tillhör årskull 2020 av World Economic Forum Global Leaders, som hade 114 lärljungar det året.

Med sitt uttalande om att fred inte kan uppnås förrän Putin ändrar sig 360°, förstår alla att Putin således gör exakt det han ska för att hon ska var nöjd. (Se från och med 19:17 in i filmen)

Åtminstone alla som klarat av årskurs 6 i grundskolan.

Men med det sagt, är åtminstone grundläggande kunskaper i geometri inte något krav för att bli utvald och klara av den globalistiska terroristorganisationens ledarskapsprogram.

Logiskt tänkande är således inget antagningskrav. Gissningsvis handlar det primärt om att vara lojal och lyda för att kunna uppnå högre positioner, som inom den mer traditionella organiserade brottsligheten.

https://www.weforum.org/agenda/2020/03/ygl-wef-young-global-leaders/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.