28 september 2023

BLIR ELEN BILLIGARE NÄR RESTERANDE 96% ÄR ELBILAR?

Kommer elnätet att klara av det?

Kommer Sverige att kunna producera tillräckligt med el?

Kommer SSAB:s ny ”Gröna stål”-fabrik inverka något? Enligt SSAB själva kommer den att förbruka mer el än halva Sverige.

Skulle det kunna vara så att Sveriges senaste regeringar och hela EU för den delen, avsiktligt håller på och kraschar hela Europa?

Eller kan det vara så illa att dessa politiker helt saknar förmåga att förstå de ytterst allvarliga konsekvenserna? De sträcker sig nämligen långt bortom total ekonomisk kollaps.

Det är hög tid för Europas befolkning att vakna upp och förstå vad som håller på att hända.

World Economic Forum, WEF har infiltrerat nästan samtliga av Europas regeringar, inklusive Sverige och EU.

Det är ingen slump att de allra ivrigaste krigshetsarna och ”miljövännerna” råkar vara medlemmar i WEF. Inte heller att de allra mest rabiata förespråkarna för injektionstvång och injektionspass råkar vara medlemmar i samma terrornätverk. Att alla WEF-medlemmarna bara skulle råka göra allt detta samtidigt och inte förstå konsekvenserna, är en omöjlighet. Dessutom står det väldigt mycket om terrororganisationens manifest/agenda på deras egen webbsida, https://www.weforum.org.

Enbart i Sveriges nuvarande regering är tre ministrar medlemmar, inklusive statsministern själv. EU:s ordförande Ursula von der Leyen är också medlem, liksom många, många fler. Gemensamt är att de nästan alla en gång har handplockats i ung ålder och genomgått terrororganisationens indoktrineringsprogram, World Economic Forum Young Global Leaders.

Tvärtemot vad många tror, handlar det således inte om någon grön omställning, eller om att ”rädda” Europa från Ryssland, utan om global samhällsomstörtande terrorverksamhet.

Syftet är att fullständigt omintetgöra den nuvarande samhällsordningen i Europa och i de flesta andra länder för att införa en helt ny världsordning som styrs av samma människor som varje år åker till Davos.

https://sn.se/nyheter/oxelosund/artikel/gront-stal-fran-ssab-kan-krava-mer-el-an-halva-sverige-har-inte-riktigt-tagit-till-oss-vilka-enorma-mangder-vi-behover/l7v185xl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.