3 oktober 2023

GLASET BLIR ALDRIG FULLT – DAGS FÖR SJÄTTE SPRUTAN

På ungefär samma sätt som en alkoholist aldrig kan få tillräckligt, går det heller aldrig att bli tillräckligt full av mRNA-preparaten mot covid-19. I alla fall om man får tro Folkhälsomyndigheten som nu uppmanar 50-64-åringar att ta sin sjätte dos.

”Folkhälsomyndigheten rekommenderar att personer i åldrarna 50–64 år förstärker sitt skydd mot allvarlig sjukdom i covid-19 med en påfyllnadsdos vaccin inför vintersäsongen 2023/2024.”

Källa:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2023/februari/ytterligare-en-pafyllnadsdos-mot-covid-19-till-hosten-for-personer-50-64-ar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.