3 oktober 2023

FACEBOOK TOG BORT LÄKARUPPROPETS KONTO

Censuren på Facebook mot de som ifrågasätter mRNA-preparaten har inte upphört. Idag, 2023-02-01, tog Facebook bort Läkaruppropets konto. Lagom till att de skulle börja lägga ut filmer från förra helgens internationella konferens om preparaten.

Enligt Läkaruppropet själva, är det ”inte omöjligt” att de kommer att driva det rättsligt. Med tanke på att även ett antal advokater ingår i Läkaruppropet, lär det till och med vara högst sannolikt att de kommer att göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.