8 december 2023

PFIZER KÄNNS LIKA SERIÖSA SOM MODERNA

Som tidigare framkommit, är det mycket som talar för att Moderna skapade viruset och att USA genom Fauci, finansierade forskningen kring gain of function på corona-virus i Wuhan.

Nu har det också enligt Project Veritas, som i hemlighet filmat Pfizers forskningschef Dr. Jordan Tristan Walker , visat sig att Pfizer troligen avsiktligt muterat viruset i sina laboratorier för att skapa nya och ännu mer smittsamma varianter.

Därefter dyker chefen för Project Veritas, John O’Keefe upp och presenterar sig. När man inte tror att det kunde bli ännu mer pinsamt för Pfizer, blir forskningschefen aggressiv, försöker förstöra teamets ipad, anklagar dem för rasism och hävdar att han ljugit för att imponera på sin dejt.

Se även:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.