8 december 2023

ALLA KÄNNER VI NÅGON – NU SKRIVER DANSKA MEDIER OM DET

”För bara ett år sedan levde Anette Friedrichsen ett aktivt liv som elitidrottare, men idag utmanas hennes andning och puls av dagens enklaste uppgifter. Detta på grund av covid-19-vaccinet, som många danskar har fått.”

Undrar när svenska stormedier kommer att ta skriva om det som så många anhöriga bönat och bett dem om.

Therese Viklund är en av dem:

Men istället för att stå på den lilla människans sida, valde de läkemedelsbolagen genom att följa TNI – Trusted News Initiative, som var en global överenskommelse mellan samtliga stora massmedier om att inte publicera någon negativ information om de så kallade ”vaccinerna”.

Källor:

https://www.berlingske.dk/samfund/et-aar-efter-coronavaccinen-kan-tidligere-eliteroer-knap-gaa-en-tur

https://www.bbc.com/mediacentre/2020/trusted-news-initiative-vaccine-disinformation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.