10 december 2023

VILKET FINT KALAS DET BJUDS PÅ I DAVOS FÖR POLITIKERNA

Vågar man hoppas på att någon av de 22 deltagande svenskarna kommer att lägga upp spännande bildmaterial efteråt?

Och kanske även berätta för väljarna vad det talats om som inte publiceras i tidningar?

Kommer läsarna av DN att få nöjet att läsa en krönika av chefredaktören och tillika deltagaren Peter Wolodarski, där han kritiserar den oerhörda maktfaktor som den globala terrororganisationen World Economic Forum utgör?

Tyvärr framgår det inte riktigt av artikeln om huruvida vad som innefattas inom begreppet ”prostituerade”.

Vän av ordning undrar naturligtvis om det också innefattar politiker som är medlemmar i WEF. Det vill säga, att de är folkvalda, men istället horar för WEF, eftersom de utlovar ett bättre program för en framtida välavlönad karriär. 

Det är trots allt fakta att hundratals politiker, även svenska, som genomgått deras utbildning, ”World Economic Forum Young Global Leaders”, därefter blivit partiledare och statschefer med mera.

Vän av ordning blir säkert också lite nyfiken på om Dumpen.se kommer att vara där för att studera diverse ”affärstransaktioner”.

https://www.friatider.se/davos-prostituerade-fullbokade-direkt-under-wef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.