7 december 2023

UNDRAR VAR HAN HUX-FLUX FICK DEN IDÉN IFRÅN?

Finns det någon som arbetat inom upphandlingsbranschen och inte kommit i kontakt med någon korrupt myndighet i Sverige?

Jag vill inte längre ens ta i den med tång. Inte på grund av de som inte tar emot mutor, utan alla de som faktiskt gör det. Till det här hör givetvis även ”vänskapskorruptionen”, där myndigheter av alla storlekar, på olika sätt riggar upphandlingar för sina vänner.

https://www.dagensjuridik.se/nyheter/processratt/mutade-bygglovshandlaggare-med-kontanter-i-julkortskuvert/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.