1 oktober 2023

DEN 20 JANUARI TRÄFFAS GLOBALISTERNA IGEN I DAVOS

På plats kommer givetvis den icke folkvalda ordföranden för EU, Ursula von der Leyen att vara. Säkerligen också flera från den svenska regeringen.

I år kommer 116 dollarmiljardärer att närvara, dvs 40% fler än för tio år sedan. Av dem kommer 33 från USA, 18 från Europa och 13 från Indien.

Vågar man försiktigt gissa på att de kommer att fortsätta med samma inriktning? Att verka för den påhittade klimatkatastrofen, den skapade pandemin, ännu mera krig i Ukraina och ännu mera kontroll och övervakning av folket när de kramar ut de sista blodsdropparna ur dem? 

Jag killgissar på att de kommer att försöka driva på utvecklingen ännu mer mot det totalitära övervakningssamhället. 

Ett samhälle där vi alla omfattas av ett socialt poängsystem, inte minst för kontroll av individuell koldioxidförbrukning och annat som egentligen bara syftar till att kunna argumentera för och kunna uppnå ännu mer kontroll. 

Desto mer folket plågas av skatter, inflation, elpriser och matbrist, desto mer ökar naturligtvis behovet av att enkelt kunna ”stänga av” och ”hantera” alla som hotar deras planer. 

Eller kommer de denna gång att lämna jetplanen hemma, ge bort allt som de stulit genom de köpta politikernas transfereringar och åtgärder? 

Kommer de denna gången att överraska och verka för ökad demokrati genom att uppmana alla politiker att lyssna på sina väljare och följa vetenskapen?

Eller kommer de som vanligt att göra allt för att bli ännu rikare genom att skapa och introducera olika hot som de sedan länge ”har” lösningarna på och bara ”råkar” profitera på? 

Källa:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-15/billionaires-heading-to-davos-reflect-changed-world-order

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.