8 december 2023

ATT DE VILL DET NU, NÄR MÅNGA INTE HAR RÅD MED ANNAT

Kolhydratrika livsmedel har länge varit förskonade från samma drastiska prishöjningar som till exempel smör, ägg, kött och fisk. 

Det borde inte ha varit helt okänt för myndigheten Livsmedelsverket under åtminstone de senaste 50 åren att sötsaker inte tillhör det mest hälsosamma.

Det framstår därför som lite märkligt att de väljer att försöka göra något åt konsumtionen av sötsaker först när många barnfamiljer inte längre har råd att äta något annat.

Men det är klart, det går åt mycket skattepengar. Det har det alltid gjort. Till propaganda och indoktrinering. Till krig på Balkan, krig i Mellanöstern, klimatkatastrof, vindkraft, massmigration, genusforskning, HBTQ-certifieringar, gängkriminalitet, injektioner, propaganda, krig i Ukraina, propaganda och ännu mera propaganda. 

Allt för att du ska bli tillräckligt rädd för att vilja betala.

Du köper propagandan som som vanligt och betalar som vanligt.

Pengarna hamnar som vanligt i exakt samma fickor.

Du känner dig duktig och undrar vad du ska äta nu.

https://www.dagensjuridik.se/nyheter/livsmedelsverket-vill-ha-hogre-skatt-pa-sotsaker/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.