7 december 2023

DAGENS FRÅGA BORDE KANSKE BLI ETT ÅTERKOMMANDE TEMA?

Antalet avlidna med covid-19 sägs öka, enligt Folkhälsomyndigheten. Det bedömdes tydligen ha ett nyhetsvärde, enligt SVT.

Att andelen ”ovaccinerade” inte framgår, är märkligt. Så mycket som folket har uppmanats och hotats att låta injicera sig med experimentella preparat, borde alla som dör med covid-19 vara ”ovaccinerade”. Varför säger Folkhälsomyndigheten ingenting?

Har de missat chansen att säga, ”Vad var det vi sade!”, eller handlar det här om något helt annat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.