10 december 2023

ÖVERDÖDLIGHETEN I ENGLAND HÖGRE ÄN PÅ 50 ÅR

Under 2022, dog det 9% fler människor än under pandemiåret. I rena siffror, motsvarar 9% fler, 58 500 personer.

Preparaten fortsätter således att accelerera framgångarna för globalisterna och deras organisationer som WEF – World Economic Forum. 

Om de inte hade haft det här som avsikt, skulle de och alla politiker naturligtvis ha skrikit sig hesa över alla döda. 

Deras engagemang skulle omöjligen ha kunnat vara mindre än för det påhittade klimathotet, om de ansåg att den allt högre överdödligheten vor det minsta av problem.

Eftersom ingen av Europas eller för den delen världens ledare som är medlemmar i WEF, säger något, måste det som nu händer vara planerat och avsett redan från början.

Eller tror du att de hade varit lika tysta om till exempel Iran hade bombat London och 58 500 personer hade dött som följd av bombningen?

Källa:

https://www.bbc.com/news/health-64209221

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.