8 december 2023

PUBLICERADE NYHETER SOM BRYTER MOT NARRATIVET RADERAS

Det kan ibland vara intressant att läsa nyheter under natten, när det bara är någon enstaka och mindre ”erfaren” journalist som arbetar. Den här nyheten publicerade SVT:s Text-TV under natten den 8 januari. På morgonen, var den bortplockad och finns heller inte omnämnd någonstans på SVT:s övriga sidor.

Nyheten på text-TV var också 100% korrekt. Det kan därmed inte alls handla om att den skulle vara felaktigt. Eftersom den också har ett nyhetsvärde, borde publiceringen ha kvarstått och även dykt upp hos andra medier.

Den obligatoriska licensavgiften är således att jämställa med att vara tvingad till att betala för sin egen indoktrinering.

Källa:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/eksperter-er-enige-i-ssis-anbefaling-om-ikke-teste-rejsende-fra-kina-vi-har-god

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.