10 december 2023

NEJ, COVID-HYSTERIN ÄR LIKA LITE ÖVER SOM KLIMATHYSTERIN

Den som tror att faran är över, har fel.

Att covid-hysteri och klimathysteri är lika befogat som påskharefobi, är irrelevant. 

Det har aldrig handlat om något annat än ökad globalisering med hjälp av gemensamma påhittade mål och skapade hot. Gemensamma hot är nämligen en av de allra mest vanliga orsakerna till att människor vill och börjar samarbeta med varandra. Någon form av gemensamt hot kan således ofta sägas vara en förutsättning för att samarbete ska kunna ske. 

Covid-19 är skapat och klimathotet är påhittat. Punkt slut.

Desto mera nationsöverskridande och därmed kulturöverskridande det önskade samarbetet är, desto större hot krävs. En miljöpartist skulle som exempel inte ens överväga att samarbeta med en sverigedemokrat, om de så klart inte trodde att jorden höll på att gå under, om de inte samarbetade.

Krig är naturligtvis också en mycket god grund och det är säkerligen heller ingen slump att det som händer i Ukraina ”råkade” uppstå just nu. Det är inte så att det inte har arbetats hårt under åratal för att den skulle uppstå. Därmed inte sagt att det inte är hemskt för de människor som dör. 

Eller tror du att det är en slump att det bara ”råkar” vara samma politiker och organisationer som hela tiden är inblandade i allt från klimathot till pandemier och krig på alla möjliga och omöjliga platser över jorden? Ungefär som att vissa människor bara ”råkar” ha oturen att alltid få problemhundar?

Men gemensamma hot är inte tillräckligt för att samarbetet ska kunna fungera även på sikt. Vissa saker kan vara nästintill omöjliga att övervinna, som den kultur som är sammanflätad med kärnfamiljen och i grunden utgör de flesta nationers identitet. Därför gör globalisterna allt de kan för att också försvaga och upplösa de här banden. 

Eftersom globalister främst av allt, lever för makt och pengar, ser de givetvis till att samtidigt plundra jordens folk ännu mer och samtidigt ytterligare begränsa deras friheter och rörlighet.

Det är därför heller inte någon överraskning att samma politiker och organisationer, alltid, ”handlingskraftigt”, utan att tveka det minsta, öser tonvis av skattebetalarnas pengar i paket efter paket, det ena dummare projektet än det andra.

Utan skapade och påhittade hot, skulle det knappast accepteras lika lättvindigt.

Genom hoten och de följdeffekter som naturligt uppstår, kan globalisterna dessutom införa ytterligare övervakning och kontroll, för att ”skydda och stärka demokratin”, som de brukar säga.

Det vore ju inte helt lyckat, om folket skulle opponera sig och försöka överta makten. Maximal kontroll och övervakning är därför oerhört viktigt i globalisternas nya världsordning.

Det är därför ingen slump att Bill & Melinda Gates Foundationfinansierade WHO ännu inte har deklarerat att ”pandemin” har upphört.

Det är heller ingen slump att ett antal länder fortfarande kräver så kallade ”vaccinationsbevis” för att de ska släppa in resenärer.

Hur skulle det gå till att införa ett globalt ID-system med socialt poängsystem och koldioxidkvot på individnivå, utan pandemier, ”klimatkatastrof” och ransonering av mat?

– USA har hela tiden krävt ”vaccinationsbevis”, trots att nästan alla som dör av covid, är mer än ”fullvaccinerade”.

– Thailand kräver återigen, från och med den 9 januari, ”vaccinationsbevis”.

Källor:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/thailand-andrar-sina-inreseregler

https://se.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/

https://www.travelpulse.com/resources/covid-travel-map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.