10 december 2023

KINA VÄGRAR TA EMOT MRNA-PREPARAT FRÅN USA

Är det inte lite besynnerligt att USA vill ge Kina mRNA-preparat och att Kina inte vill te emot dessa fantastiska ”gåvor”?

Är inte Kina och USA nästan lika stora ”fiender” som Ryssland och USA? Varför vill USA då ”hjälpa” dem? Och varför vill inte Kina ta emot ”hjälpen”?

Det här särskilt mot bakgrunden att närmare 250 miljoner människor smittades i Kina under december, enligt läckta dokument

Vet kinesiska myndigheter något som övriga världen inte vet?

Är de läckta dokumenten autentiska?

Har det dött människor i konvulsioner i sjukhussängar och på gatorna i något annat land, som det påstods göra när ”pandemin” utbröt?

Varför används det ofta extremt dramatiska bilder från just Kina i vad som förefaller vara aktioner med syfte att skapa maximal skräck? 

Källor:

https://time.com/6245054/us-china-covid-vaccines/

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/kinas-halsomyndigheter-justerar-riktlinjer-for-covid-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.