10 december 2023

1 000 FLER DÖDA PER VECKA I ENGLAND SEDAN MAJ MÅNAD

Överdödligheten har ökat över hela världen. Trots att preparaten bevisligen skadar fler än de hjälper, vill ingen se elefanten i rummet. Den tidigare chefen för brittiska ONS, James Wells, säger till Nigel Farage att ”vi behöver en oberoende offentlig utredning” om överflödiga dödsfall, eftersom de når ett genomsnitt på mer än 1 000 i veckan sedan maj månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.