1 oktober 2023

UTÖVAR SVENSKA REGERINGEN EN LIKNANDE CENSUR?

Om de gör det, censurerar Uffes regering mer eller mindre än Magdas gjorde? Eller är det status quo?

”In addition to Twitter, the government was in contact “with virtually every major tech firm,” Taibbi claimed. “These included Facebook, Microsoft, Verizon, Reddit, even Pinterest.” CIA agents “nearly always” sat in on meetings of these firms with the FBI’s Foreign Influence Task Force, Taibbi claimed, explaining that although this task force was convened to fight alleged election interference by foreign states, it made “mountains of domestic moderation requests.”

”The White House has refused to answer allegations that the FBI directed Twitter to censor information damaging to Joe Biden’s 2020 campaign.”

Källor:

https://www.rt.com/news/569016-musk-social-media-censorship/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.