10 december 2023

TÄNK ATT SVENSK MEDIA OCKSÅ TYSTADE NED SANNINGEN

Alla som inte stämde in i preparattillverkarnas och myndigheternas kör, fick inget utrymme i media, utan skulle istället förlöjligas, hånas och frysas ut. Alla skulle ”Kavla upp”, för att inte vara egoister. Folk blev mer eller mindre tvångsinjicerade av rädsla att förlora sin försörjning. Vem minns inte Region Dalarnas styrelseordförande Ulf Berg, som införde krav för vårdanställda att låta injicera sig med ett experimentellt preparat, liksom även i hög utsträckning Region Halland och Region Kalmar.

One thought on “TÄNK ATT SVENSK MEDIA OCKSÅ TYSTADE NED SANNINGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.