7 december 2023

PREPARATEN FUNGERAR EXAKT SOM SPECTRE AVSETT

Jag menar naturligtvis verklighetens SPECTRE, nämligen World Economic Forum – WEF, med alla tillhörande förgreningar, medlemmar, supporters och liksom alla kriminella terroristhjärnor bakom.

De är jordens avskum som lyckats få alla tidigare terrororganisationer och personer som strävat efter världsherravälde, att framstå som harmlösa amatörer.

Som av en slump, eller inte, började överdödligheten att öka ungefär samtidigt som preparaten introducerades, årsskiftet 2020/2021.

”Excess mortality continued to vary across the EU Member States, with eight Member States recording values above the EU average. The highest rates in July 2022, more than double the EU average, were recorded in Spain (+37%) and Cyprus (+33%). Greece followed with +31%. Meanwhile, only Latvia (-0.5%) registered no excess deaths, staying below the monthly averages for 2016-2019.

Several Member States have recorded an increase in excess mortality rate in July 2022 compared to the previous month, the highest such increases occurred in Greece (+24 percentage points (pp)), Spain (+21 pp) and Italy (+20 pp. The indicator has nevertheless dropped in seven Member States, and the largest decreases compared to June were recorded in Latvia (-7 pp), Estonia (-5 pp) and Lithuania (-4 pp).

The EU registered earlier major peaks in excess deaths in April 2020 (+25%), November 2020 (+40%), April 2021 (+21%) and November 2021 (+27%).”

Och nej, detta är långt ifrån det enda som de gjort och planerar att göra och införa. De har sina fingrar i alla syltburkar överallt.

Källor:

https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1

https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20221216-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.