8 december 2023

DESTO MERA PREPARAT, DESTO FLERA I VÅRD, VAD KONSTIGT

Region Stockholm publicerade 2022-12-20 sina senaste siffror över intagna inom vården som vårdas för ”det onämnbara”. Låt oss kalla det hysterika, bara för att ta något ur luften.

Då uppgavs följande siffror. Av de som vårdas vid sjukhus är:  

16 i intensivvård 

448 på akutsjukhus 

166 i geriatrisk vård utanför akutsjukhus   

Förra året vid samma tid, 2021-12-20, när extremt smittsamma ”kukikron”, också bara för att ta ett namn ur luften, var den dominerande varianten av hysterika, var siffrorna följande:

23 i intensivvård

137 på akutsjukhus

Borde inte siffrorna ha förbättrats avsevärt nu när så många injicerat sig?

Men, Region Stockholm, verkar tycka att de fungerar finfint, och pitchar på för att få injektanterna att skjuta i sig ännu mer, och troligen även för att försöka få med icke genmodifierade.

”Läs mer om vaccinationerna och hur du bokar vaccinationer på 1177.se. Det går bra att boka en tid för vaccination och även drop-in-vaccination är möjlig. På 1177.se finns en sammanställning över samtliga drop in-mottagningar.”

Källor:

https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

https://www.regionstockholm.se/verksamhet/halsa-och-vard/nyheter-lagesrapporter-covid-19/2022/12/20-december-lagesrapport-om-covid-19/

https://twitter.com/olin_liam/status/1605210749919526912

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.