1 oktober 2023

BORDE INTE PREPARATEN NU HA MINSKAT SMITTSPRIDNINGEN?

Enligt Folkhälsomyndighetens senaste rapportering, är det en fortsatt kraftig ökning av smittspridning av covid-19. Om nu preparaten fungerar som utlovat, borde inte då covid-19 ha försvunnit eller åtminstone smittspridningen ha minskat?

Enligt vän av ordning, borde nog kanske i så fall 25.32 miljoner doser ha gjort lite större nytta.

Vad får vi för pengarna egentligen, förutom biverkningar och kraftigt ökad smittspridning?

Källor:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/december/fortsatt-kraftigt-okad-smittspridning-av-covid-19-influensa-och-rs-virus/

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.