3 oktober 2023

EN STATSMINISTER SKA KUNNA LÅTSAS HA MOBILSAMTAL

Allt för att kunna se upptagen ut, betydelsefull och fångad mitt i ögonblicket.

I verkligheten är det minutiöst iscensatta och skapade bilder, som är lika mycket skapade som gamla oljemålningar av kungar. 

Även de ”avmålade” härskarna skulle alltid framstå som stora och kraftfulla ledare. 

Trots att despoterna som regel alltid var korta i växten, framkom detta aldrig av målningarna. 

Likt Magdalena och Ulf, skulle även de avbildas mitt under ett brinnande krig, allra helst i epicentrum, och porträtteras som hjältemodiga, rättrådiga och i högsta grad aktiva och den avgörande personen till stordåd och seger. 

Utöver att det inte syns någon selfiepinne, måste någon ha tagit bilden, antingen den avbildade personen eller någon annan. Det förefaller också rimligt att anta att statsministrarna stänger dörren till sitt arbetsrum när de ringer viktiga samtal. 

Att ta kort på någon som pratar, är heller inte helt enkelt. Det kan lätt se ut som personen grimaserar eller är snudd på mentalt efterbliven om exempelvis bilden tas när munnen är vidöppen. Eller om personen stirrar, tittar åt fel håll eller råkar blunda, de flesta blinkar hyfsat ofta.

Det är heller inte lämpligt att använda en fotograf, om det skulle råka avhandlas några statshemligheter under telefonsamtalet.

Det är också ytterst ovanligt att statsministrar skriver sina egna tal eller inlägg på Facebook och redigerar sina egna bilder.

Att dessa två bilder skulle avspegla riktiga telefonsamtal, är således högst osannolikt.

Den stora skillnaden mot dåtidens härskare, som mer än gärna lät göra målningar där de själva aktivt deltog på slagfältet, nöjer sig numera världens moderna ledare sig med att donera enorma mängder vapen och pengar, på skattebetalarnas bekostnad. Men förmodligen gömde sig även de flesta av dåtidens krigsherrar på sina rum samtidigt som människor slaktades, för att först efter att striderna slutat, dyka upp på slagfältet. 

Undrar om det ingår i grundutbildningen hos den privata globalist- och terrororganisationen World Economic Forums program, Young Global Leaders – som nästan alla ledande politiker i världen genomgått, inklusive Magdalena, Ulf och Volodymyr Zelenskyj?

Dåtidens härskare och nutidens politiker, är sällan något annat än skådespelare, likt Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, som ständigt går omkring i militärkläder och låtsas vara stridande soldat, likt expertkommentatorer i TV-rutan.

I verkligheten håller de sig alltid långt från slagfältet och skulle aldrig utsätta sig för någon större fara, till skillnad mot de folk de påstår sig arbeta för.

Källor: 

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.