28 september 2023

VEM KÖPTE MATERIALET, SKAR TILL SKYLTEN OCH TEXTADE?

Utöver att bilden i framtiden kanske kommer att symbolisera den nuvarande tidsepoken, är det inte helt enkelt att texta. Även många vuxna har svårt att texta. 

Jag läste 4-årig husbyggnadsteknisk linje på gymnasiet. Vi fick spendera en hel del tid på att lära oss att texta. Jag är tveksam till att en 15-åring, på egen hand, klarar av att välja ut material, rätt penna och skära till en skylt som den på bilden och skriva texten, utan att någon hjälpt till. 

Gretas skylt är helt enkelt lite för bra. Lite som de tiggande romernas skyltar – där alla under en tid, oavsett om de satt utanför Willys, Lidl, ICA eller Coop, hade wellpappskyltar skrivna med samma handstill, på perfekt svenska. 

De i det närmaste identiska skyltarna berättade att de hade en cancersjuk dotter och behövde pengar till operation i Rumänien. Ibland var också skylten ackompanjerad med exakt samma fotografi av den påstått cancersjuka dottern. Detta för övrigt trots att Rumänien, likt Sverige, har fri sjukvård. Jag minns att jag fotograferade en eller två av skyltarna i Västerås och att även andra uppmärksammat detta.

Hursomhelst, skyltar används för att de fungerar, särskilt om de talar till människors känslor. Känslor har dessutom den fördelen att den som blir frälst av budskapet, blir i princip immuna mot alla former av logiska resonemang. Att försöka diskutera med en klimatkatastroftroende, kort och gott, en klimazist, blir ungefär en lika logiskt upplyftande diskussion som att försöka diskutera med en fullfjädrad nazist eller självmordsbombare som är i färd med att spränga sig själv i luften för att få 72 oskulder. 

Att Gretas privatlärare var klimataktivisten, marxist-leninisten, miljöpartisten och meteorologen Pär Holmgren, lär ha haft stor betydelse på hur Gretas världsuppfattning kom att formas. Om hennes privatlärare istället hade varit Jimmie Åkesson eller Thomas di Leva, hade Greta förmodligen demonstrerat för något helt annat utanför riksdagen, om hon ens hade demonstrerat.

Att Greta inte ignorerades, tvärtemot vad de flesta barn brukar bli av etablissemanget, utan istället nästan omedelbart, fick träffa jordens allra mäktigaste ledare, en efter en, ända bort till USA, och göra sin röst hörd under alla möjliga och omöjliga globala möten för världens ledare, bevisar att etablissemanget ville ha Greta till detta syfte.

Utöver Pär Holmberg, hade Greta nämligen även uppbackning av globalisten, PR-geniet och entreprenören Ingmar Rentzhog, som varit Al Gores lärljunge. 

Genom Ingmar, blev hon även uppbackad av bland annat World Economic Forum, Wallenberg och George Soros stormrika Open Society – som finansierar allt från WEF och AFA till Extinction Rebellion. 

Den som tror att AFA och diverse ”miljö”-organisationer som slutar på ”Rebellion”, är rebeller mot de som styr och kontrollerar jorden, gör klokt i att tänka om. Dessa oligarker, som styr och äger det mesta, har inte blivit jordens allra mest förmögna, för att de bryr sig om andra människor. De vill inget annat än att få ännu mera pengar och ännu mera makt och kontroll över sina slavar – du och jag. 

Källor:

http://peterosterbergphd.blogspot.com/2019/03/perception-versus-facts-is-school.html

https://wikitia.com/wiki/Ingmar_Rentzhog

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/gn8lxg/the_manufacturing_of_greta_thunberg_extinction/

One thought on “VEM KÖPTE MATERIALET, SKAR TILL SKYLTEN OCH TEXTADE?

  1. Vem var det som skrev Rumänernas skyltar och varför? Det sägs nu dock att romerna inte behandlas lika som andra medborgare i Rumänien läste jag men ärligt talat är jag inte en journalist och jag menar då att en journalist bör vara en sån som verkligen kollar sina källor vilket det ju verkar som om många journalister inte gör. Eller att de skriver enligt en viss agenda snarare än vad som är sant.

    Mvh

    Frihetens Själ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.