8 december 2023

EJ FRÅN TESLA ELLER LM – MEN LITE ROLIGT OCH TYP SANT

Enligt en artikel från en tidning, som Europeer inte bedöms klara av att hantera, utan att förvandlas till rysk spion, som börjar på R och slutar på T, uppmärksammade igår att Twitter har vissa problem med så kallade falska konton. 

Vem som helst har tydligen kunnat verifiera sig som Tesla eller något annat företag, eller någon annan person, än sig själv, för blott 8 USD per månad.

Därmed inte sagt att alla meddelanden i sig är 100% osanna.

https://www.rt.com/news/566354-twitter-official-checkmark-impersonation/

One thought on “EJ FRÅN TESLA ELLER LM – MEN LITE ROLIGT OCH TYP SANT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.