3 oktober 2023

PENGAR, PENGAR, PENGAR, AMERIKANSKA VAPEN OCH GAS

”Efter den ryska invasionen av Ukraina har vapenshoppingen skjutit i höjden. I synnerhet i västvärlden. Sedan februari i år har EU-länderna beslutat köpa vapen för över 2500 miljarder svenska kronor. Det är mer än hela världen totalt spenderade på militärutgifter i genomsnitt de senaste fem åren.”

https://samnytt.se/rapport-kriget-i-ukraina-ger-kassaklirr-for-usas-vapenindustri/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.