10 december 2023

KAN DET GÅ ANNAT ÄN NED I TOAN FÖR EU OCH EURON?

Det var inte länge sedan som Grekland ansågs som en enorm belastning för EU. 

Redan nu, som Europas politiker har valt att hanterat kriget i Ukraina och den föregående situationen, håller hela EU på att rasa samman under självskapad energikris, galloperande inflation, räntor som skjuter genom taket och ett krig som samma politiker verkar göra allt för att det ska eskalera till ett tredje världskrig.

Europa är inte längre välmående. Jag pratade igår med en tysk, som berättade att det ligger ett mörkt och kallt täcke över hela Tyskland. Det råder gasbrist – vilket är katastrofalt för industrin som är oerhört beroende av gas. Den norska gasen räcker inte på långa vägar. Inflationen är på över 25%. Allt har blivit mycket dyrare, till och med nationaldrycken öl. Människor är inte längre glada, utan deprimerade och djupt oroliga.

Grekland var en sommarbris i jämförelse med Ukraina, som framstår som ett svart hål, som suger mer och mer och snart kommer att sluka hela EU.

Särskilt när samma politiker nu arbetar för att få in Ukraina – tidigare kallat Europas mest korrupta land, som medlem i EU.

Källa:

https://samnytt.se/ursula-von-der-leyen-lovar-18-miljarder-euro-till-ukraina/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.