28 september 2023

SWEDEN IS STILL ON THE RIGHT TRACK – HÄLSAR KLAUS

Han är naturligtvis inte det minsta förvånad, då Sverige, liksom de flesta andra länder, länge styrts lydigt av hans trogna undersåtar. Det går inte att införa ett nytt globalt samhälle, utan att krossa det största hotet – det vill säga alla nationer.

https://www.dagensjuridik.se/nyheter/konkurserna-okade-med-38-procent-i-oktober/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.