28 september 2023

SPEAK NO EVIL – MYCKET INTRESSANT DANSK SKRÄCKFILM

Jag kunde inte låta bli att dra paralleller till Irakkriget – där 500 000 barn dog på grund av USA:s olagliga angrepp – det fanns inga massförstörelsevapen, den påstådda klimatkatastrofen på grund av koldioxidutsläpp, den så kallade pandemin och Ukraina.

De flesta människor, likt de flesta flockdjur, är följare och gör som de blir tillsagda, av någon som de upplever som en auktoritet.

Media säger – folket lyder och gör.

Ytterst få står upp mot auktoriteter till sista blodsdroppen, när de verkligen borde och när det verkligen gäller.

Inte ens för att skydda sina allra närmaste.

https://www.imdb.com/title/tt14253846/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.