8 december 2023

TÄNK ATT CIVILFÖRSVARET TIDIGARE AVVECKLADES

För inte särskilt länge sedan bedömde makthavarna att civilförsvaret i det närmaste skulle avvecklas, liksom merparten av Sveriges regementen.

Nu när Sverige skickat mängder med vapen till Ukraina och ska gå med i NATO och kan komma att bli aktiv deltagare i ett kärnvapenkrig, verkar det plötsligt som att Sverige blivit en potentiell måltavla.

Vad konstigt. Jag förstår ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.