3 oktober 2023

ALBERTAS NYA PREMIÄRMINISTER BER OM URSÄKT

Albertas nyvalda premiärminister Danielle Smith ber om ursäkt för den tidigare administrationens övergrepp där människor åtalats och sade även att hon överväger att införa en total amnesti för de som dömts för nedstängningsbrott, ”lockdown offences”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.