1 oktober 2023

PARASITERNAS KLISTERAKTIVISTER SATTE SIG I KLISTRET

Det är lätt att se på dessa som lite efterblivna eller vilja raljera över dem och framför allt se dem som obetydliga.

Gör inte det, åtminstone inte det sistnämnda.

Scientist Rebellion tillhör samma ytterst farliga och extrema globalistgäng som Greta, WEF och WHO med flera. 

De är således terrorister som är fullt uppbackade av och troligen även utskickade av ovanstående, för att skynda på Agenda 2030, och införandet av sitt nya kommunistiska och globala övervaknings- och kontrollsamhälle, där de kommer att äga allt och du ingenting.

Eller tror du att Greta hade lyckats göra den resa hon gjorde, nästan snabbare än ljuset, utan uppbackning av de allra mäktigaste och rikaste parasiter, det vill säga de politiker och ofattbart rika oligarker som är medlemmar i World Economic Forum och liknande organisationer. 

Om parasiterna på riktigt hade haft jordens befolknings välmående och en ren miljö som mål och främsta drivkraft, hade de knappast vältrat sig i lyxprylar, gigantiska hus, jakter stora som finlandsbåtar, guld och juveler och åkt privatjet till Davos för att få vanliga människor att släppa ut mindre koldioxid. Istället har de alltid gjort allt för att maximera sin egen förmögenhet, på bekostnad av miljön och människors hälsa och liv. 

Det är på grund av deras omättliga girighet, som vi lever i det samhälle vi idag gör, men ohälsosam och näringsfattig mat full av kemikalier i form av tillsatser och ovanpå det, rester av bekämpningsmedel, miljögifter och ibland även rester av läkemedel – som för övrigt finns i nästan alla av Sveriges vattendrag. 

Små barn leker med plastleksaker, dricker ur plastmuggar, äter med plastbestick och bär Disneys princesskor av plast –  allt fullt av hormonstörande ämnen – som även finns i många matkonserver. Dessutom svindyra och av rutten kvalitet så att de snabbt hamnar i soporna.

Kläderna är inte mycket bättre. Även om de ibland är gjorda av barn, är de inte särskilt hälsosamma för barn eller vuxna heller för den delen. Detta då bomullsindustrin är en av de allra mest smutsiga industrierna – avseende mängden giftiga kemikalier som krävs per producerad mängd färdig produkt. 

Teknikprylar är inte ett dugg bättre. Istället för att vara ute i naturen, umgås och bruka jorden och föda upp höns, getter och kor eller jagar, sitter nästan alla och pillar på sina mobiler eller datorer eller klockor – som också är av usel kvalitet och behöver ständigt uppgraderas till nästa modell, likt kläder, bilar och mycket mer.

Det är därför föga förvånande att se att ”vetenskapen” de följer, är en direkt ripoff av Agenda 2030. Titta bara på deras hemsida. Observera också att det finns en svensk professor omnämnd där, som heter Johan Rockström.

Den som tror att just dessa parasiter skulle vilja fixa världen åt oss och stämmer in i deras kör om att jordens största hot är koldioxid – som växter lever av och omvandlar till syre, genom fotosyntesen, lider av en mycket allvarlig variant av Stockholmssyndromet.

Källor:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.