1 oktober 2023

IBLAND ÄR DET VÄLDIGT SVÅRT ATT INTE VARA TYST

En vän skickade en artikel från finska Hufvudstadsbladet – HBL, https://www.hbl.fi/artikel/53218808-0e42-45f4-8110-1dc20e878716

Efter att ha läst den, och kommentarerna på deras Facebooksida, https://www.facebook.com/Hufvudstadsbladet/posts/pfbid02KB2DDCWm7i7gQbtU9Kw4AdkwowXL9FMwADPqQWzEZKvm3SbZDe7E9cKagEsHRoJwl, kunde jag inte låta bli att skriva följande kommentar. 

Jag gissar att inte alla finländare kommer att uppskatta den.

– – –

Den stora elefantjorden i rummet som nästan alla ständigt missar, är att denna influensan inte var värre än någon annan.

Sverige hade värre influensor – med fler döda, under säsongerna 16/17 och 17/18 än 19/20 eller 20/21 eller 21/22.

Detta beror på att i princip inga myndigheter i Norden och även i Europa agerat självständigt, eller följt vetenskapen i allmänhet, utan i olika grader följt WHO:s rekommendationer och uttalanden. Det syns inte minst på Mika Salminens lilla Agenda 2030 brosch.

Vad WHO säger, är i sig inte vetenskap. WHO har sedan de ändrade definitionen av pandemi (https://www.bmj.com/rapid-response/2011/11/02/who-changed-definition-influenza-pandemic), haft en agenda om att vaccinera så många som möjligt. Det förefaller inte vara någon slump att de fått denna ambitionen efter att Bill & Melinda Gates Foundation sedan dess, varit en av deras allra största finansiärer, större än alla länder, utom ibland ett eller två länder. (https://www.covid-19-informationscentret.se/2022/02/01/om-fact-sheet-n335-fusk-mutor-och-korruption-inom-lakemedelsbranschen/) 

Utöver det har myndigheter avsiktligt överdrivit siffrorna och på andra sätt skrämt upp befolkningen. 

I Danmark resulterade lögnerna till och med i ett nyval.

Nu förefaller dessutom Ursula von der Leyen sitta illa till, då EU:s inköp av preparaten nu utreds av åklagare. Detta efter att det visade sig att preparaten inte hindrade smittspridning och att tillverkarna visste detta och att myndigheterna ändå i olika hög grad, tvingade folk att injicera sig. I de mildaste fallen, blev du kallad egoist, foliehatt och antivxxare. I värre fall, blev du av med ditt jobb eller kunde inte söka nytt arbete. I vissa länder drabbades människor även av böter och internerades eller riskerade fängelse.

Med detta i bakhuvudet, och 15% högre självmordsfrekvens bland unga, som socker på moset, utöver att preparaten genererat fler biverkningar än exakt alla andra föregående vacciner SAMMANTAGET, är det oerhört upprörande att det finns de som fortfarande går omkring med dessa broscher och ens funderar kring över huruvida de kunde gjort något annorlunda eller inte.

Det är så efterblivet att det inte går att låta bli att fundera över om sprutorna inte ätit upp hjärnan hos väldigt många.

Det går inte att misslyckas mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.