7 december 2023

WEF ÄR VAD SPECTRE SKULLE HA VARIT UTAN JAMES BOND

World Economic Forum – WEF, hymlar inte om att de styr världen. 

WEF är inte bara en global organisation med ambitioner att omforma och styra världen efter sina syften. WEF både gör det och har gjort det, extremt framgångsrikt, under decennier, så till den grad att den varje år samlar nästan alla av världens politiska, religiösa och ekonomiska ledare.

En stor del av dessa har redan i unga år skolats, eller indoktrinerats – beroende på hur man vill se det, i WEF:s eget program.

”About 200 alumni from the World Economic Forum’s Young Global Leaders programme meet this week in Geneva, to share how they are putting their training into action.”

Om du söker på valfri statschef i världen på deras hemsida, https://www.weforum.org, är han eller hon med största sannolikhet medlem i WEF.

Enbart i Sveriges nya regering, finns tre medlemmar, statsministern, finansministern och utrikesministern.

Ian Fleming, skaparen av James Bond, sägs ha haft WEF och dess ledare, Klaus Schwab – som förlaga när han skapade superskurken Ernst Stavro Blofeld och hans världsomspännande terrororganisation – SPECTRE. 

Likt verklighetens Schwab, strävade även Blofeld efter världsherravälde. Han uppgav sig också vilja förbättra världen. Som regel skulle detta göras genom att infiltrera regeringar och andra mäktiga organisationer, för att därefter döda väldigt många av de människor som han upplevde som en belastning för världen. 

Blofeld skulle säkerligen ha instämt i vad Schwabs närmaste man, professor Yuval Noah Harari, kallar dem, ”useless people” och ”useless eaters”

Att på grund av detta tro eller säga att demokratin är under attack, är att använda alldeles för milda och oprecisa ordalag. 

Den sanna demokratin är sedan länge fullständigt omintetgjord och krossad i små, små glasbitar av WEF och terroristerna som är medlemmar.

De som står bakom WEF, är likt de som stod bakom SPECTRE, jordens allra mäktigaste och mest förmögna.

Den enda skillnaden är att vi i verkligheten inte har någon James Bond, med licens att döda.

Källor:

https://www.weforum.org/agenda/2022/10/young-global-leaders-alumni-gathering-2022/

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

https://www.weforum.org/people/elisabeth-svantesson

https://www.weforum.org/people/tobias-billstrom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.