3 oktober 2023

VILKEN OERHÖRD ÖVERRASKNING, VEM KUNDE TRO DET

Varenda normalbegåvad femåring borde nu åtminstone börja ana att de egentliga huvudorsakerna till de höga drivmedelspriserna och elpriserna, är något helt annat än vad som påstås.

För den som har ett intellekt som inte riktigt når upp till detta, handlar det om att minska koldioxidutsläppen, med alla tillgängliga medel, även krig.

Därmed inte sagt att globalisterna inte som vanligt, har flera mål.

Mera pengar, makt och kontroll över jordens befolkning är och har alltid varit deras primära drivkraft.

De har hittills redan dragit in enorma pengar på den ”gröna omställningen”, ”pandemin” och kriget i Ukraina, genom sitt ägande inom ”den nya gröna sektorn”, den traditionella energisektorn, läkemedelsindustrin, vapenindustrin och mycket, mycket mer.

Därmed heller inte sagt att de inte längre vill reducera jordens befolkning.

De är naturligtvis helnöjda hittills med situationen i Ukraina, och ännu mer förväntansfulla över utvecklingen av densamma.

Samtliga politiska ledare som är medlemmar i World Economic Forum – WEF, gör allt för att både sätta igång ett storkrig och förbereda sig inför detsamma. Något mera avbefolkande än ett europeiskt storkrig, är nog mycket svårt att uppnå på så kort tid.

Ukraina, som har en befolkning på runt 41 miljoner, är naturligtvis utomordentligt bra kanonmat för NATO mot ärkefienden Ryssland. Med rejäla doser propaganda och fem veckors utbildning, är de redo att både bli kanonmat, avbefolka jorden ytterligare och ytterligare driva på utvecklingen mot ett nytt europeiskt storkrig.

Dessutom stryker mängder av ryssar också med och försvagar då även Ryssland , som inte tycker det där med en unipolär värld är särskilt lockande.

60 svenska instruktörer har skickats till en hemlig plats i norra England för att hjälpa till att ge ukrainska soldater en militär grundutbildning. Den fem veckor långa grundutbildningen som de blivande ukrainska soldaterna får är en mycket komprimerad version av värnplikten.

Utbildningen har skett i Storbritannien sedan i början av juli, efter ett initiativ av tidigare premiärminister Boris Johnson. Svenska försvaret fick en förfrågan om att ansluta till detta och regeringen beslutade att Försvaret mellan 12 augusti till 31 september kan skicka upp till 120 personer.

Källor:

https://www.rt.com/news/564994-europe-energy-crisis-gates-renewables/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/skaraborgsinstruktoren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.