3 oktober 2023

DET KUNDE HA VARIT VÄRRE

Eller inte sådär väldigt mycket i alla fall.

Detta med tanke på att Carl Bildt en gång värvats av CIA, och läckt klassificerade uppgifter till USA, och fått 100 000 kronor för det, och gissningsvis även gjort betydligt mer för CIA, säger det en hel del om Moderaterna, som uppenbarligen ändå övervägde att utse honom till utrikesminister. 

Trots att han avböjde, kommer Moderaterna och Carl Bildt troligen ändå att samarbeta.

”Han uppger att han vill hjälpa regeringen på andra sätt.”

Men å andra sidan är det i realiteten ändå inte så stor skillnad mot den föregående regeringen, som beslutade att Sverige skulle gå med i NATO och sannolikt även mörkat ned USA:s högst troliga involvering i sprängningarna av Nord Stream 1 och 2.

Källor:

https://www.friatider.se/carl-bildt-jag-tackade-nej-till-ministerpost

https://www.8dagar.se/2013/12/carl-bildt-varvades-av-cia.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.