3 oktober 2023

BLIR DET SVENSKT CO2-VERKTYG I KOMMANDE EU-KORTET?

Svenska Doconomy AB, lanserade sitt koldioxidverktyg tillsammans med Mastercard, redan den 12 april 2021, lagom till injektionerna hade börjat rullas ut i stor skala och strax innan vaccinationspassen började rulla ut.

Undrar om Doconomy kommer att vara hovleverantör åt EU:s kommande Gröna Certifikat, med funktioner för ID, access till internet, dina injektioner övervakning och ransonering av din förbrukning av koldioxid, betalningar, hålla ordning på dina sociala poäng – som visar hur bra eller dålig medborgare du är, osv. 

Den som är en riktigt dålig WEF-medborgare, kan med en enkel knapptryckning, stängas av från att kunna använda allt från internet, till bussresor och från att använda sina pengar.

Den som är en riktig entusiast, eller sann globalistslav, beroende på om man tillhör de som tjänar pengar på detta eller bara duktigt lyder, kan redan nu prova Doconomys, ”Lifestyle Impact Calculator”.

”The Lifestyle Calculator 2.0 is an easy to use tool to discover your climate footprint — an assessment of your activities that provides you with an impact profile. When we understand the impact of our decisions, it becomes so much easier to change behavior and make positive changes.

It is an integral part of the Doconomy offering and made available to any partner with an ambition to engage the many in a more sustainable lifestyle.”

Det ska hursomhelst låta fint när björnen skiter.

Källor:

https://www.mastercard.com/news/press/2021/april/mastercard-unveils-new-carbon-calculator-tool/

https://doconomy.com/doconomy-mastercard-global-standard-carbon-calculator/

https://doconomy.com/lifestyle-impact/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.