3 oktober 2023

VILKEN GLAD ÖVERRASKNING, VEM HADE KUNNAT TRO DET?

Jag tycker vi kör på med ännu mera sanktioner mot Ryssland, mera vapen till Ukraina och absolut inga försök till fredssamtal.

Ryssarna är onda och NATO är goda, liksom Ukraina. Ingen är dock i närheten så god som Sverige – Supermakten i godhet.

Mycket krig och sanktioner har väl alltid varit likställt med stor tillgång på billig diesel och bensin, riklig tillgång på livsmedel och välstånd i Europa? Med ett tredje världskrig, kan det inte annat än att bli fantastiskt.

I alla fall för de som verkar inom vapenindustrin och även kontrollerar merparten av övrig svensk industri.

Fråga bara familjen Wallenberg, som en gång i tiden, genom sitt stora innehav i IG Farben, finansierade Adolf Hitlers maktövertagande med 400 000 mark. 

Den investeringen i krig, visade sig snabbt vara en av de allra bästa som familjen någonsin gjort.

IG Farben ägde både koncentrationsläger, tillverkade giftgasen Cyklon B och tillhandahöll i princip allt som Hitler krigsmaskineri behövde, från sprängmedel till drivmedel. Som socker på moset, fick de också ta över industrier i de länder som Hitler erövrade.

Dessutom passade även Wallenbergkontrollerade SKF på att sälja hundratals miljoner kullager till främst stridsplanen och täckte ensamma 60% av Tysklands behov.

Vidare stod svensk järnmalm som mest för 40% av Tysklands behov.

Utan Wallenbergarna, hade Adolf Hitler stått sig slätt och utan Hitler, hade Wallenbergarna gått miste om ofantliga summor.

Det förefaller givet att familjen Wallenberg även denna gång sitter ordentligt investerade i rätt häst.

Så visst finns det alla anledning att önska mera krig på jorden.

I alla fall för familjen Wallenberg, som för övrigt alltid haft mycket goda och intima förbindelser med regeringsmakten och även var den, som på bara en vecka, fick den föregående regeringen att svänga 180 grader i frågan om NATO-medlemskap.

Källor:

https://aronflam.com/blog-aron/2019/5/9/hrklyverier-hyckleri-lgn-amp-tricks

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/html

https://www.friatider.se/s-offentliggjorde-sitt-nato-ja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.