3 oktober 2023

SKÖNT ATT NYA REGERINGEN OCKSÅ FÖLJER AGENDA 2030

Jag höll på att bli lite orolig där, nu när svenska folket skulle få en ny statsminister. 

Magdalena Anderssons regering gjorde ett finfint jobb med den gröna omställningen, på uppdrag av World Economic Forum – WEF.

Annars hade Sverige knappast haft så höga priser på el och drivmedel, som obönhörligen räddade svenskarna från ett varmare klimat. 

Tur att man kan lita på Klaus Schwab och World Economic Forum, som vet hur man infiltrerar framgångsrikt. 

Det var ett genidrag att gardera sig, genom att också sedan lång tid tillbaka, även ha rekryterat Ulf Kristersson, som utmärkte sig under plandemin, helt i sann WEF-anda, med de numera bevingade orden, ”Låt fullvaccinerade få sin frihet tillbaka”

Det är sådant som WEF handlar om, att springa Klaus ärenden, istället för väljarnas. Ingen ska kunna springa omkring ovaccinerad hursomhelst. 

Att preparaten aldrig visat sig förhindra smittspridning, spelar ingen roll. 

Det handlar om kontroll av folket, och det är viktigt har Klaus sagt. Ingen ska ens kunna ringa eller skriva något någonstans, utan att förstå att det faktiskt också finns andra som lyssnar och läser det du säger och det du skriver. 

Kanske skulle dessa välvilliga medlyssnare också kunna hjälpa folket att uttrycka sig bättre, som Facebook gör med sina varningsrutor, uppmaningar, blockeringar, reduceringar.av inläggs synlighet och avstängningar?

Varför exempelvis inte lägga in varningsrutor i mejl eller påtala för den som du pratar med på mobilen, att det du säger faktiskt är ”debunkat” av PfixerBio-Deaths egen oberoende expertgrupp? Eller kanske minska volymen, så att din samtalspart helt enkelt inte hör vad du säger?

Och om det även skulle vara ”debunkat” av den i media flitigt anlitade oberoende experten Matti Sällberg – som är styrelseordförande för Vaccinfabriken Produktion AB, borde de också kunna stänga av ditt internet och din mobiltelefon. 

Vem vet för övrigt när nästa plandemi kommer? Det kan nog bara Gud veta, förutom Morderna – som troligen redan patenterat DNA-strängarna, liksom Fauci och Gates – som har bra koll på det där med gain of function och finansiering av biolabb både här och där i väster och öster och kontroll av WHO. Men annars vet nog nästan ingen.

Dessutom ska de gröna och personliga certifikaten uppgraderas så att var och ens förbrukning både kan kontrolleras och begränsas, genom kvoter. Det tycker jag låter fantastiskt. 

Ingen ska minsann kunna köpa mer fläskkotletter än vad Klaus och den djupa staten bestämmer. Då blir jag skitförbannad. Det är säkert. Det kommer garanterat att finnas andra ”gröna” produkter. Insekter är till exempel alldeles utomordentlig föda. Fråga vilken spindel som helst.

Hursomhelst, det är viktigt att inte lämna något åt slumpen när man infiltrerar regeringar världen över, för då skulle det kunna gå fel med att ersätta nuvarande, i alla fall på papperet, självständiga nationer, med det nya globala kontrollsamhället. 

Det är därför också extra glädjande att även finna Sveriges nya finansminister, moderaten Elisabeth Svantesson bland Klaus rekryter.

Men det slutar inte där, Klaus han kan han, och har även rekryterat Sveriges nya utrikesminister, Tobias Billström.

Jag tycker i alla fall att det låter jättebra med kanske den mest globala regeringen någonsin – som på uppdrag av de allra största företagen och de allra rikaste på jorden, kommer att bestämma allt.

Vem vill liksom inte leva under en uppgraderad version av Kinas sociala kreditsystem? 

Då blir det ordning och reda och löning på freda.

Källor:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/den-kommande-regeringen-forsvarar-forslaget-om-sankt-reduktionsplikt

https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

https://www.weforum.org/people/ulf-kristersson

https://www.facebook.com/UlfKristerssonM/posts/pfbid0pWQTeqsSG532k5UFGvgDov8Wp9Wm1BUY9YF2WBvCXMNrMq3M8UYg4gzsWpQsSp5G

https://www.svt.se/special/regeringens-ministrar-2022/

https://www.weforum.org/people/elisabeth-svantesson

https://www.weforum.org/people/tobias-billstrom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.