28 september 2023

NU KOMMER SNART SVENSKARNA LIKA LÅNGT SOM HELA EU

Om du funderat på varför du kommer längre på diesel köpt i Danmark istället för Sverige, beror det på inblandningen av biobränsle. 

Den överlägset högsta andelen i EU, har även gjort att Sveriges priser på drivmedel är bland de allra högsta i hela EU. 

För politikerna har inblandningen också fungerat som ett litet Kinderägg. 

Utöver att de oftast självgoda och överbetalda narcissisterna till politiker har kunnat slå sig för bröstet några extra gånger, i sin iver att låtsas vara så goda som möjligt inför folket och världen – för att ytterligare stärka deras egon, har dessutom inblandningen medfört ännu högre skatteintäkter. 

Givetvis som sig bör, när politiker ska leka extra goda inför folket, är det alltid även folket som får stå för notan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.