3 oktober 2023

EXPRESSEN KÖR IGÅNG HÖSTENS INFLUENSASKRÄCKPORR

“Hösten är här, och om någon månad är influensan på ingång. Kanske. Covidpandemin har gjort influensasäsongen oförutsägbar.

Det som oroar experterna är en hög spridning av covid-19 och influensa samtidigt.”

Att informera allmänheten om att Sverige hade värre influensor – med fler döda, under säsongerna 16/17 och 17/18 än 19/20 eller 20/21 eller 21/22, ger inga pluspoäng, när ägarna vill sprida skräck och skapa kaos. Annars skulle det bli svårt att införa det kommande “gröna passet”.

Källor:

https://www.expressen.se/nyheter/kronikorer/amina-manzoor/arets-influensa-kan-bli-den-varsta-pa-flera-ar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.