3 oktober 2023

MORDERNA TESTADE SITT PREPARAT 2017 – FÖRE PLANDEMIN

Under MEP:s presskonferens direkt efter EU-parlamentets hearing med Pfizer, 2022-10-10, framkom det ännu mer om Pfizer och Moderna, som ytterligare påvisar att dessa företag måste ha känt till viruset innan utbrottet i Wuhan.

EU-parlamentarikern Cristian Terhes, som arbetar med de ökända så kallade ”gröna passen” – som bland annat ska styra EU-medborgarnas koldioxidförbrukning, berättade att han begärt in samtliga kliniska studier som Pfizer och Moderna gjort, omfattande både djurförsök och på människor.

Det visade sig att Pfizer, på ett mycket magiskt vis, lyckades påbörja kliniska studier redan 2020-01-14, blott tre dagar efter att Kina släppt gensekvenser av viruset 2020-01-11  från utbrottet i Wuhan, månaden tidigare.

Enligt Terhes, har Pfizer inte svarat på hur detta kunde vara möjligt.

Moderna å andra sidan, lyckades med någonting ännu mera magiskt, långt mycket mer avancerat än vad självaste Joe Labero skulle ha klarat av. De påbörjade nämligen sina kliniska studier redan 2017, åratal innan utbrottet.

Enligt Terhes, har även Moderna avstått från att svara.

Det är dock fullt förståeligt. 

Det är inte särskilt många magiker som vågar riskera sin berömmelse och inkomster genom att avslöja sina trick.

Modernas stämning av Pfizer, avslöjar dock att Moderna patenterat sitt arbete på coronavirus redan 2015 och 2016.

”This foundational platform, which we began building in 2010, along with our patented work on coronaviruses in 2015 and 2016, enabled us to produce a safe and highly effective COVID-19 vaccine in record time after the pandemic struck.”

Morderna har dessutom lyckats med något ännu mer magiskt, nämligen att 2018 patentera strängar ur coronavisuset, som råkade vara identiska med de som återfanns i viruset i Wuhan. Det är en miljon gånger mer sannolikt att det skulle finnas flygande rosa elefanter, än att detta uppstått naturligt.

”According to extensive research conducted by Dr Ah Kahn Syed, Moderna patented the unique sequence found in the coronavirus two years before the pandemic began, adding weight to the theory that Covid-19 is a man-made virus.”

”Every single one of these patents that contains that 19nt sequence (for which the probability of occurring by random chance is less than 1 in a billion) is from Moderna. [Note the sequence is actually the reverse complement sequence but this is likely a direct result of the cell lines that it occurred in – MSH3_mutated cell lines designed for developing cancer vaccines, the Moderna patent was actually for a mutated MSH3 gene for this purpose]

In order for that sequence to have arisen in that virus, the virus which was manufactured with its HIV inserts, had to have had been infected into patented cell lines supplied by Moderna that had that unique sequence not seen in any other virus.

In theory nothing is impossible in science, medicine or genomics. A SARS virus emerging naturally with 3 HIV inserts at its binding sites and also containing a furin cleavage site that doesn’t exist in nature but does exist in a Moderna patent… that’s seriously crazy talk. It doesn’t exist. A flying pink elephant would be a million times more likely.

Källor:

https://multimedia.europarl.europa.eu/de/video/ep-special-committee-on-the-covid-19-pandemic-lessons-learned-and-recommendations-for-the-future-extracts-from-the-exchange-of-views_I231213

Se även följande länkar om de ”gröna passen”:

CRISTIAN TERHES OUTSIDE THE EUROPEAN PARLIAMENT 2022-02-14

CRISTIAN TERHES, MEP, OM VAD SOM EGENTLIGEN SKER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.