28 september 2023

BREXIT, GREXIT, SWEXIT OCH FREXIT

Det knakar och brakar i fogarna till EU. Det förefaller som att syftet kanske redan från början har varit att krascha hela EU – för att ersätta det med något annat. 

Det nuvarande syftet kan i alla fall omöjligen vara något annat, med tanke på det alltmer uppenbara resultatet. Galopperande statsskulder, skenande energipriser, skyhög inflation, elbrist, konkurser, arbetslöshet, elbrist, etcetera, etcetera.

Om detta är målet, förefaller EU-politikerna – med Ursula von der Lügner i spetsen, göra ett strålande arbete tillsammans med övriga WEF-kumpaner i att eliminera nationer och deras självbestämmande inför det globalistiska maktövertagandet. 

Med EU:s och NATO:s kombinerade aktiviteter, kan utfallet i dubbel bemärkelse, snart kanske även det radioaktiva nedfallet, ses som extra strålande. 

Om inte DET är målet, har EU-politikerna och USA/NATO en himla otur med alla beslut.

Vem hade liksom ens i sin vildaste fantasi kunnat tro att USA:s närvaro i Ukraina skulle kunna leda till konflikt? Eller att ryssarna skulle känna sig hotade av 25+ biolabb som Pentagon lät bygga där? I alla fall om man får tro USA:s ambassads egen hemsida och presidentkandidaten Tulsi Gabbard. 

Eller över att USA och Kanada långt innan någon konflikt utbröt, öst vapen över Ukraina och att USA varit där sedan åtminstone 2001 för att sprida den amerikanska demokratin.

https://www.state.gov/united-with-ukraine/

Och visst har det blivit så oerhört mycket bättre för folket i Ukraina, som fortfarande, över 20 år senare, är det fattigaste folket i Europa, med Europas största korruption, samtidigt som det råkar vara det land som har allra mest naturtillgångar och en president, som enligt the Pandora-papers, är rikare än Will Smith, Chris Rock och Dave Chapelle tillsammans. Det är inte dåligt att dra in såpass mycket pengar som skådis i Europas fattigaste land, helt utan internationell publik.

Dessutom, krisen i Ukraina har ju ingenting gemensamt med Kuba-krisen. Ukraina är ju praktiskt taget granne med USA och inte alls med Ryssland…

Som av ytterligare en slump, arbetar FN:s Digital Financing Task Force sedan länge med ett nytt globalt betalsystem och valuta, och givetvis som sig bör – med representanter från WEF och svensk telekom.

https://www.un.org/en/digital-financing-taskforce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.