3 oktober 2023

AVSKAFFA WEF OCH ALLA SOM GÅR WEF:S ÄRENDEN

Att FN-organet WHO infiltrerats av WEF – World Economic Forum, genom Bill & Melinda Gates Foundation, är numera välkänt. Om du inte känner till detta, läs gärna om WHO:s försvunna Fact Sheet 335 – som handlade om FUSK, MUTOR OCH KORRUPTION INOM LÄKEMEDELSBRANSCHEN.

Bill & Melinda Gates Foundation har sedan 1998 donerat enorma summor till WHO, mer än vad jordens flesta länder har bidragit med. Enbart under de senaste två åren, gav de mer pengar än ALLA länder utom två. 

Det är uppenbart att de genom dessa pengar köpt avsevärt inflytande.

När nu även FN öppet deklarerar att de, likt WEF, utgör vår tids allra största hot mot det fria samhället och likt kyrkan försöker tysta ned inte bara allmänhetens röster som går emot deras agenda – utan även forskare, är det hög tid att avskaffa det av korruption fullkomligt sönderskjutna och sjunkande skepp som FN utgör och låta det stanna kvar på botten av parasiternas hav.

Men till skillnad mot Estonia – som dränktes i betong, stenar, gravfridskydd och flera nät av lögner, måste all korruption utredas och alla ansvariga straffas för alla de brott mot mänskligheten – som har begåtts.

Den som vill fördjupa sig, kan med fördel även också studera personerna som arbetar med FN:s Digital Financing Task Force.

https://www.un.org/en/digital-financing-taskforce

Källor:

https://samnytt.se/fn-och-google-i-gemensam-paverkanskampanj-vi-ager-vetenskapen/

https://www.who.int/about/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.