8 december 2023

PFIXERS KVADRUPELINJICERADE VD HAR FÅTT CCP-INFLUENSAN IGEN

Trots att Pfixers vd, WEF-medlemmen Albert Bourla, tagit hela FYRA injektioner av företagets magiska mRNA-dekokt – som enligt Bourla själv, skulle ge ett hundraprocentigt skydd mot att smittas, har han nu smittats för andra gången på blott 6 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.