10 december 2023

TIPS FRÅN TV4 – ÄT MÄNNISKOKÖTT OCH RÄDDA KLIMATET

Magnus Söderlund, beteendevetare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm pratar på TV4 om kannibalism som en seriös möjlighet för att rädda klimatet och höll även seminarium på Gastro Summit, ”om vi ska bli kannibaler för att rädda klimatet”.

”I dagarna pågår mässan ”Gastro summit – om framtidens mat” på Stockholmsmässan. 

Där håller beteendevetare Magnus Söderlund seminarier som får de flesta att höja på ögonbrynen. De handlar nämligen om möjligheten att äta människokött – för att rädda klimatet.”

Professorn nämner att det, ”finns många tabun” – men den observanta medborgaren, är också mycket väl medveten om att den rådande agendan i samhället sedan länge, just handlar om att bryta olika tabun och ställa exakt allt upp och ned, genom att normalisera allt som tidigare ansågs som icke normalt – dvs avvikande. 

”Om vi nu måste vrida och vända på exakt varenda sten för klimat- och hållbarhetsfrågor, är det på något sätt viktigt att väcka den här frågan.”

Kanske är det så att detta är någon form av dold och perverterad, men högst medveten agenda, där åtminstone ett av målen är att vi ska börja äta varandra? 

Av de tre tabun han nämner, är dödandet inte det största problemet och inte heller att stycka en kropp, utan att, ”folk i allmänhet är lite lätt konservativa att äta det som vi är vana vid”

1. Att döda människor.

2. Inte vanhelga en död kropp. 

3. Folk i allmänhet är lite lätt konservativa att äta det som vi är vana vid. 

Notera också att Handelshögskolan inte är någon obetydlig liten skithögskola som anställer vem som helst, utan troligen den mest prominenta högskolan i Skandinavien. Jag har själv sett en vuxen människa gråta för att denne riskerade att inte bli antagen som student. Samma person hade för övrigt fuskat under åtminstone en tenta.

Inslaget är visserligen från 2019-09-03, men det behöver inte alls innebära att klimatsektsekteristerna blivit mindre galna. 

Det kan lika gärna innebära att de blivit galnare än någonsin.

Det är heller inte så att Agenda 2030, nu står längre ned på dagordningen hos politiker och myndigheter världen över. Agenda 2030 är tvärtom ett starkare globalt mål än någonsin och är uttryckligen ett mål hos, vad jag förstått, alla svenska myndigheter, liksom alla myndigheter hos de flesta andra länder på jorden.   

Som av en slump, grundades den privata högskolan, Handelshögskolan i Stockholm, av bankdirektören Knut Agathon Wallenberg.

Wallenberg har sedan länge även varit en av de allra största finansiärerna av Agenda 2030 och det skulle förvåna mig om de inte även var dess initiativtagare. Om någon har en bra källa på detta, tar jag tacksamt emot den.

”To achieve the important climate and environmental goals, we need to reduce our footprints from the materials we use in our daily lives and in the industries. The initiative will build knowledge contributing to the achievement of the targets set under UN Agenda 2030 and the Paris Agreement,” says Peter Wallenberg Jr, Chair of Knut and Alice Wallenberg Foundation.

The initiative creates a new research program – Wallenberg Initiative Material Science for Sustainability (WISE), to which the Foundation is allocating SEK 2.7 billion during the period 2022 – 2033, along with a further SEK 380 million to Wallenberg Wood Science Center for research on renewable materials from forest products under the “New Materials from Trees for a Sustainable Future” program.”

Agenda 2030 må låta fint vid en första anblick, men med finansiärer från vapenindustrin – som både satt Adolf Hitler till makten och med största sannolikhet, profiterat mer än någon annan på andra världskriget, känner jag mig ytterst skeptisk.

Att Wallenbergkontrollerade Ericsson relativt nyligen fick böter från Department of Justice – DOJ i USA på över en miljard USD för att ha mutat ett tiotal regeringar i Asien och nu utreds för ytterligare mutbrott, där de uppges ha mutat terrororganisationen IS i Afghanistan, minskar inte den olustiga magkänslan.

https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/ericsson-agrees-pay-more-1-billion-resolve-foreign-corrupt-practices-act-case

DOJ utreder nu dessutom Ericsson för ytterligare mutbrott, där de uppges ha mutat terrororganisationen IS i Afghanistan.

Lite lustigt kom ett reklaminslag före klippet med Palúns Granola med Hasselnötter & Dadlar. 

Om klimatsekten får ännu mera makt, blir kanske detta blir en av Fredrik Paulúns kommande granolor.

Källa med video:

https://www.tv4.se/klipp/va/12496854/forskaren-undersoker-mojligheten-att-ata-manniskokott-finns-manga-tabun

Övriga källor:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Handelshögskolan_i_Stockholms_historia

https://sdgs.un.org/2030agenda

https://kaw.wallenberg.org/en/press/materials-science-sustainable-world-sek-3-billion-new-research-initiatives

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.