1 oktober 2023

SWEDENS NEW MINISTRY FOR FOREIGN AFFAIRS?

”The startling internal report signed by the Washington-based think tank RAND details, among other things, how the energy crisis in Europe has been deliberately planned as part of a cynical geopolitical strategy by the US. Its unknown authors admit to being fully aware that the aggressive foreign policy long pursued by the US in Ukraine would force Russia to take military action against the country, and how Europe would become politically divided and economically destroyed to the benefit of American interests.”

https://nyadagbladet.se/inrikes/former-prime-minister-of-sweden-rejects-rand-leak-as-falsified-while-being-an-advisor-to-the-organisation/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.