1 oktober 2023

HISTORIEN TENDERAR ATT UPPREPA SIG

När samma släkter återigen är med och styr förefaller det oundvikligt. 

Adolf Hitler skulle ha varit mycket stolt och imponerad över WEF – World Economic Forum och Klaus Schwab, som lyckats infiltrera nästan varenda stat på hela jorden. 

Särskilt eftersom Klaus Schwabs pappa, var direktör för Escher Wyss AG under andra världskriget.

Escher Wyss AG var ett företag som då tillverkade turbiner åt Norsk Hydro och var en integrerad del av forskning och utveckling av turbiner för att producera tungt vatten för skapandet av kärnvapen för nazisterna och Adolf Hitler.

Samtidigt 1941 råkade Marcus Wallenberg vara styrelseordförande i Norsk Hydro.

Norsk Hydro tillverkade kemikalier som behövdes till sprängämnen, men också tungt vatten – centralt för tyskarnas forskning om atomvapen. 

Denna tillverkning var även förlagd till fabriken Ljungaverk i Sverige.

Wallenbergfamiljen var också kopplad till Lise Meitner som kan betraktas som atombombens moder här i Sverige.

Att dessutom ägarna av världens allra största fondförvaltare ingår, liksom grundare av sociala medier, samtliga stora tidningar och TV-kanaler, och så vidare, gör det än mera avundsvärt för Adolf Hitler. 

Hitler skulle också vara oerhört tacksam över att Wallenbergfamiljen behållit och hedrat deras tidigare intima relation genom att finansiera den nya globala terrororganisationen och tillika maktverktyget, likt de gjorde, när de, genom sitt stora innehav i IG Farben – som också fungerade som ett maktverktyg, finansierade Adolf Hitlers maktövertagande med 400 000 mark. 

IG Farben ägde både koncentrationsläger, tillverkade giftgasen Cyklon B och tillhandahöll i princip allt som Hitler krigsmaskineri behövde, från sprängmedel till drivmedel. Som socker på moset, fick de också ta över industrier i de länder som Hitler erövrade.

Observera den svenska flaggan på giftgasen.

Dessutom sålde även Wallenbergkontrollerade SKF hundratals miljoner kullager till främst stridsplanen och täckte ensamma 60% av Tysklands behov.

Vidare stod svensk järnmalm som mest för 40% av Tysklands behov.

Utan Wallenbergarna, hade Adolf Hitler stått sig slätt och utan Hitler, hade Wallenbergarna gått miste om ofantliga summor.

Undrar hur många lönsamma affärer WEF hittills har genererat för krigsoligarkfamiljen?

Källor:

https://aronflam.com/blog-aron/2019/5/9/hrklyverier-hyckleri-lgn-amp-tricks

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.