28 september 2023

GIVETVIS ÄVEN WEF-, NATO- & EU-PRISER PÅ FJÄRRVÄRME

🌈🥰🌈🥰🌈🥰🌈🥰🌈🥰

Tillsammans knäcker vi alla länders ekonomier och inte minst våra privata, för att Klaus, Maggans och Uffes Agenda 2030 ska kunna införas, så att de ultrarika oligarkerna ska kunna bli ännu rikare och kontrollera oss alla maximalt.

Ingen ska kunna köpa mera kött än vad WEF:s individuella koldioxidkvota kommer att tillåta. 

❤️❤️❤️

Se även:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.