8 december 2023

NEJ, DET ÄR INTE SD SOM NU GJORT SVERIGE NAZISTISKT

Tyskarna, och framför allt många så kallade, låtsasvänstermänniskor, är allt bra roliga, när de försöker påstå att Sverige blivit nazistiskt just nu, för att SD fått 20.5% av rösterna.

Till skillnad mot Tyskland – som åtminstone har tagit avstånd från de oförlåtliga brott som begicks under andra världskriget, har Sverige aldrig gjort botgöring eller ens bett om ursäkt för sin ledande roll under utrotningen av judar och andra då icke önskvärda, ”untermenchen”.

Krigsoligarkfamiljen Wallenberg – som alltid haft en mycket intim och lönsam relation med politikerna, var nämligen de – genom sitt innehav i IG Farben, som satte Adolf Hitler till makten och profiterade på allt från koncentrationsläger till drivmedel, sprängämnen och judarnas egendomar. 

Allt enligt svenska statens offentliga utredning, SOU 1999:20, 
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/statens-offentliga-utredningar/sou-1999-20-_GNB320/htm

Att då gråta över Jimmy Åkessons heilande i ungdomen, känns minst sagt, en smula patetiskt och historielöst.

Skärpning för helvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att använda sidan, samtycker du till att all information som finns eller presenteras på denna webbplats inte är avsedd för någon form av diagnos, medicinsk behandling eller rekommendation, utan att den endast presenteras för utbildningsändamål av intresse för personligt bruk för läsaren, som själv tar fullt ansvar för dess användning. För ytterligare information och om sidans användande av så kallade kakor, GDPR, se även sidans  Integritetspolicy.